Miles

Views
4 months ago

Miles #43 - TIM BOURY *** CHEF

  • Text
  • Jaar
  • Schriftelijke
  • Voorafgaande
  • Verboden
  • Strikt
  • Kopie
  • Ongeoorloofde
  • Produpress
  • Toestemming
  • Elke
Miles #43 - TIM BOURY *** CHEF

SERGIO HERMAN & RANGE

SERGIO HERMAN & RANGE ROVER GEDEELDE VISIE Sergio Herman, recent door Gault&Millau uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year 2022, is zeer gehecht aan zijn roots. De multisterrenchef koestert ook een bijzondere band met zijn wagen. Zijn nieuwe Range Rover is tegelijk een baken van rust waarin hij zijn toevlucht neemt, als een onmisbaar instrument dat hem naar zijn volgende culinaire bestemming brengt. Pure C. AIRrepublic. Blueness Cadzand. Le Pristine. Blueness Antwerp. Stuk voor stuk namen die culinaire passie oproepen en tegelijk staan voor de beste producten. Deze restaurants, bekroond met Michelin-sterren en topscores in de Gault&Millau, zijn het resultaat van de passie en het talent van Sergio Herman. Niet zelden vindt hij de inspiratie aan het stuur van zijn nieuwe Range Rover, terwijl hij langs de wegen van Zeeland en Vlaanderen op zoek gaat naar die uitstekende producten. “Zeeland, waar ik ben geboren en getogen, is als een encyclopedie met de allerbeste producten. Ik ben dagelijks onderweg om die op te sporen, dus dan moet ik kunnen rekenen op een betrouwbare wagen. Om onderweg telefonisch te overleggen met partners, medewerkers en collega’s en om over nieuwe gerechten na te denken heb ik vooral rust nodig, en die vind ik in het comfort van deze nieuwe Range Rover. Wanneer ik samen met mijn kinderen op een roadtrip ben, zijn we de hele reis aan het praten. In de hoop dat ze zich die gesprekken later nog weten te herinneren zijn het sowieso warme momenten waar we met ons allen van genieten. En na een dag hard werken, wil ik op een aangename manier terug naar huis rijden. In deze wagen voel ik de stress zo van me af glijden. Ik vergelijk mijn nieuwe Range Rover wel eens met een comfortabel salon.” ONTSNAPPEN EN SAMEN LEVEN Zowel op restaurant als in de wagen moet het mogelijk zijn om even aan de dagelijkse beslommeringen te ontsnappen. “Onze taak bestaat er ook uit om de gasten in ons restaurant de gelegenheid te geven hun zorgen even te vergeten”, vervolgt Sergio Herman. “IK VIND INSPIRATIE AAN HET STUUR VAN MIJN NIEUWE RANGE ROVER.” “Een restaurantbezoek zorgt ook voor een band. Samen eten, dat is ook samen leven.” Sergio Herman is één van die nieuwe generatie ondernemers die hun kennis graag doorgeven, ze willen delen met mensen die dagelijks met evenveel passie in de keuken bezig zijn. “Als ik merk dat één van mijn medewerkers over een specifiek talent beschikt, dan zal ik er alles aan doen om hem of haar in dit vak te laten evolueren, te laten groeien. En het begint allemaal bij respect. Respect voor je collega’s waar je op 22 Elke ongeoorloofde kopie is strikt verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Produpress NV

MILES X RANGE ROVER 1 2 1. Sergio Herman gaat graag langs bij de vakmensen die de verse producten voor zijn restaurants leveren. 2. Sergio Herman geeft zijn vakkennis en passie voor het koken graag door. 3. Voor Sergio Herman is zijn wagen tegelijk een werkinstrument als een comfortabel salon. 3 moet kunnen vertrouwen, respect voor het materiaal waarmee je werkt en respect voor de gasten die de moeite hebben genomen om je te komen bezoeken. Daarbij moet doorzettingsvermogen de motor zijn voor het talent want zonder kom je er niet. En als er wordt gesproken over mijn perfectionisme dan zie ik het zelf als de drang en de wil om telkens beter te willen zijn, elke dag opnieuw. Respect, doorzettingsvermogen en de wil om jezelf uit te dagen zijn de pijlers in zowel mijn werk als in mijn dagelijks leven en dit hoop ik dan ook mee te geven aan het talent in mijn organisatie.” SYMBIOSE “De Zeeuwse topproducten zoals de oesters, kreeften, mosselen, lamsoor, zeekraal en schitterende kazen, om er een paar te noemen, zijn uniek in hun soort en van een ongeëvenaarde kwaliteit, dat zijn ze altijd al geweest. De boeren, vissers en andere producenten geloven heel hard in hun producten. Ze hebben dan wel geïnvesteerd in nieuwe technieken of materialen, maar dat wil niet zeggen dat ze de traditionele waarden de rug hebben toegekeerd”, aldus Sergio Herman, die die symbiose tussen het heden en het verleden ontzettend naar waarde weet te schatten. De inwoner van Knokke aarzelt trouwens niet om een vergelijking te maken tussen die vakmensen en de ingenieurs van Land Rover: “Die spagaat tussen traditie en vernieuwing, dat is ook een belangrijke inspiratiebron voor de ontwerpers van de nieuwe Range Rover. Deze vijfde generatie Range Rover is voorzien van de allernieuwste technologieën maar toont tegelijk het grootste respect voor de rijke geschiedenis van het model.” Die zoektocht naar perfectie, naar moderne luxe, die zijn zowel bij het werk van Sergio Herman als bij de styling van de nieuwe Range Rover terug te vinden. Vernieuwen met respect voor traditie, en tegelijk de blik op de toekomst richten: dat is een kunst op zich. n Meer info: www.landrover.be DE NIEUWE RANGE ROVER OP DE ZOUTE GRAND PRIX Kom de nieuwe Range Rover ontdekken tijdens de Zoute Grand Prix van donderdag 6 t.e.m. zondag 9 oktober. Meer info via www.zoutegrandprix.be Elke ongeoorloofde kopie is strikt verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Produpress NV 23